Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

Kalendar: Čitajmo iz užitka!

Novi ciklus Tuluma s(l)ova

Čitajmo iz užitka!

 

U petak, 9. studenoga 2018. u školskoj knjižnici održat će se Noćni čitateljski susret u okviru Tuluma s(l)ova – projekta poticanja čitanja iz užitka namijenjenoga učenicima 1. i 2. razreda.

Čitajmo iz užitka!

Tulum s(l)ova zajednički je projekt Hrvatske mreže školskih knjižničara i Hrvatske udruge školskih knjižničara. Cilj je projekta razvijanjem navike čitanja iz užitka olakšati učenicima razvoj vještine informacijskog čitanja koje je preduvjet za uspješan život i adaptaciju za cjeloživotno učenje. Projekt je namijenjen učenicima viših razreda osnovnih škola i nižih razreda srednjih škola, kada prestaju redovitije čitati. Noćni čitateljski susret prva je aktivnost Tuluma s(l)ova, a druga je tijekom godine čitati iz užitka ljudima u lokalnoj zajednici.

 

Naša škola po drugi puta sudjeluje u ovome projektu kao jedina u Županiji. Učenici su prošle godine s oduševljenjem prihvatili projekt stoga nastavljamo i ove godine.

Na noćnom čitateljskom susretu sudjeluju Literarna i Dramska skupina, Likovna grupa, Engleski klub, izborna nastava Hrvatskoga jezika i Školski novinari.

Snimljene materijale i objave u medijima stavljamo na web 2.0 profile. Povjerenstvo (član HMŠK, član HUŠK, poznati kulturni i javni djelatnik) posljednjih mjesec dana provedbe projekta proglašava najuspješniju knjižnicu u projektu.

 

Program događanja kao i letak o samom projektu nalazi se u privitku.

 

Uživajmo čitajući zajedno!

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 33945
Vezani dokumenti
 
Siječanj 2020
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici