Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

NOVOSTI

 
 
sve rubrike Službeno Postignuća Školska svakodnevica Kultura Sport Putopisi Zanimljivosti Predstavljamo Mozaik Najave
 
 
09.10.2017. u 17:55
 

Druženje "krugovaca" u Turniću

 

"Krugovci" su s profesoricom Verom Ćuže-Abramović imali prvo ovogodišnje druženje te upoznavanje novih članova kroz razne radionice u ugodnoj atmosferi u Turniću.

Druženje "krugovaca" u Turniću

Krugovci su i ove godine organizirali, sada već tradicionalno, druženje te upoznavanje novih članova početkom školske godine, u ponedjeljak, 25. rujna 2017. godine. Pod vodstvom profesorice Vere Ćuže-Abramović, okupili smo se u restoranu Stari fenjeri u Turniću.

Dok smo čekali ručak, svi smo se predstavili te na bijeli kartončić nacrtali neki simbol koji nas opisuje. Potom smo svima pokazali što smo nacrtali i objasnili zašto smatramo da je baš to naša odrednica. Zatim smo kartončiće okrenuli na drugu stranu na kojoj smo napravili svoju osobnu iskaznicu koristeći razne izrezane slike iz kataloga. Kako bismo se još bolje upoznali, podijelili smo se u parove i svatko je imao nekoliko minuta vremena za predstavljanje svom paru. Razmijenivši među sobom neke osobne pojedinosti, stali smo u krug (savršeni geometrijski oblik) i predstavili svatko svog para. Nakon zanimljivog upoznavanja došlo je vrijeme za dugo iščekivani ručak koji je bio ukusniji od očekivanog. Poslije ručka svaki je učenik na komad kolaž papira određene boje napisao jednu nasumičnu riječ te smo potom formirali grupe. Svi učenici koji su imali papiriće jednakih boja bili su pripadnici jedne skupine. Četiri krugovca imala su četiri riječi, a zadatak je bio smisliti priču koja će uključivati riječi s papirića. Naravno, svi su bili kreativni, maštoviti i humoristični. Zadnji je zadatak bio napisati tri vlastite osobine, no jedna mora biti lažna i potom su svi redom čitali svoj popis osobina, a ostali su pogađali koja osobina nije istinita te obrazlagali svoje odgovore.

Sve u svemu, bilo je ovo još jedno iznimno ugodno druženje krugovaca, a sve koji još uvijek nisu dio ove izvannastavne aktivnosti, pozivamo da nam se priključe jer je atmosfera ugodna i opuštajuća te potiče na maštu i kreativnost.

Fotografije: Iva Katić, 2.g

Autor: Filip Matić, 4. a
 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 1670
Vezane fotografije
 
 
Siječanj 2019
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici