Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

NOVOSTI

 
 
sve rubrike Službeno Postignuća Školska svakodnevica Kultura Sport Putopisi Zanimljivosti Predstavljamo Mozaik Najave
 
 
17.10.2019. u 13:59
 

Psihologijsko testiranje maturanata 2019./20.

 

Od ponedjeljka, 21. listopada 2019. godine, započinje psihologijsko testiranje maturantica i maturanata u okviru profesionalnog usmjeravanja što ga provodi HZZ PU Požega. VAŽNO! U slučaju štrajka djelatnika Gimnazije, odgađa se do daljnjega testiranje najavljeno za dan održavanja štrajka. O promjeni termina bit ćete na vrijeme obaviješteni.

Psihologijsko testiranje maturanata 2019./20.

Testiranje je besplatno, nije obvezno i pristupaju mu učenice i učenici prema vlastitom interesu i uz pisanu suglasnost roditelja. Provodit će se u Gimnaziji i trajati do 5 školskih sati za jednu skupinu kandidata prema rasporedu što je objavljen na oglasnoj ploči u školi i podijeljen u razredima. Kandidati se određenog dana trebaju okupiti pored stola dežurnih učenika/nastavnika u holu najkasnije 5 minuta prije vremena određenog za početak testiranja.

Nakon grupno provedenog psihologijskog testiranja i obrade rezultata, kandidati će biti pozvani na individualni savjetodavni razgovor sa psihologom u Odsjeku profesionalnog usmjeravanja i obrazovanja HZZ-a prema posebnom rasporedu

VAŽNE NAPOMENE!
  • Razrednik će opravdati sate provedene na testiranju prema izvještaju psihologa iz HZZ-a.
  • Na testiranje treba donijeti pribor za pisanje.
  • U slučaju potrebe za promjenom termina, zbog pisanih provjera ili drugih neodgodivih obveza, kandidati trebaju sami zamijeniti svoj termin s učenikom iz svog ili drugog maturalnog razreda (uključujući i razred Srednje glazbene škole) kome taj termin odgovara.
  • Molimo kandidate koji će eventualno odustati od testiranja da pravodobno ponude svoj termin nekome od kolega iz svog ili ostalih razreda koji su naknadno odlučili pristupiti testiranju i imaju pisanu suglasnost roditelja.
  • Ukoliko ne pronađete zamjenu, javite to na vrijeme školskom psihologu ili pedagoginji.
  • U slučaju štrajka djelatnika Gimnazije, odgađa se do daljnjega testiranje najavljeno za dan održavanja štrajka. O promjeni termina bit ćete na vrijeme obaviješteni.

 

Psiholog

Ivo Žanetić

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 834
 
Studeni 2019
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici