Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

NOVOSTI

 
 
sve rubrike Službeno Postignuća Školska svakodnevica Kultura Sport Putopisi Zanimljivosti Predstavljamo Mozaik Najave
 
 
25.11.2019. u 11:48
 

Suradnja Dubrovnik-Požega

 

Dugogodišnja suradnja naših gimnazija ove godine rezultirala je posjetom Dubrovčana Požegi. Osamnaest učenika i dva profesora došli su nam u goste kako bi oplemenili i povezali dva kraja Lijepe naše.

Suradnja Dubrovnik-Požega

Krugovci obje gimnazije bili su domaćini i još jednom pokazali što znači biti dobar domaćin. Posjet je bio radno-kulturno-zabavnog karaktera te smo odmah po dolasku Dubrovčana organizirali prezentaciju projekata na kojima radimo i koji nam predstoje u ovoj školskoj godini. Nakon prezentacije dobrodošlice pogledali našu izložbu „Gimnazijski retro“ i najavili buduću „Zlatko Bourek - jedan umjetnik/tri grada“. Učenici dubrovačke gimnazije predstavili su svoj projekt „Sveti Vlaho u Dubrovniku“.

Drugi dan posjetili smo Dijecezanski muzej u Požegi te prošetali gradom i pokazali gostima kuturno-umjetničke znamenitosti Grada. „Turistički vodiči“ bili su krugovci. U večernjim satima prisustvovali smo događaju u Gimnaziji „Tulum s(l)ova“ koji su organizirali literarci, profesorica hrvatskoga jezika Kristina Lešić i knjižničarka.

Kako je neizostavni dio našega kraja vinarska turistička ponuda te ljepota vinograda, Veleučilište u Požegi omogućilo nam je posjet vinariji i degustaciju vina u veleučilišnom podrumu. Večernji izlasci nadopunili su ovu suradnju, a nakon tri dana druženja rastanak je popratila i pokoja suzica. Planiramo uzvratni posjet i radujemo se ponovnom susretu.

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 292
Vezane fotografije
 
 
Siječanj 2020
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici