Komentari i pitanja

Ispunite kontakt formu svojim podacima i komentarima ili pitanjima.

+ =
 

GDJE SE NALAZIMO?

 

EUROPA

Položaj Republike Hrvatske u Europi

HRVATSKA

Položaj grada Požege u Republici Hrvatskoj

POŽEŠKA ŽUPANIJA

Položaj grada Požege u Požeško-slavonskoj županiji

POŽEGA

Položaj Gimnazije u Požegi
 
gimnazija menu
 

NOVOSTI

 
 
sve rubrike Službeno Postignuća Školska svakodnevica Kultura Sport Putopisi Zanimljivosti Predstavljamo Mozaik Najave
 
 
01.06.2016. u 11:16
 

Rotary klub Požega

Nagrade za najbolje učenike

 

Već osmu godinu zaredom, članovi Rotary kluba Požega organiziraju dodjelu nagrada najboljim maturantima iz požeških srednjih škola. Ove godine dodjela učenicima održala se 31. svibnja, kao i svake godine, u hotelu Grgin dol. Svaki učenik dobio je prijenosno računalo i priznanje za ostvareni uspjeh. Najbolje učenice i učenike izabrale su njihove škole, odnosno gimnazije na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom njihovog srednjoškolskog obrazovanja i to upravo na poticaj i poziv Rotary kluba Požega.

Nagrade za najbolje učenike

Nagrađeni učenici su: Ana Tomašević iz Obrtničke škole, Tomislav Katanić iz Tehničke škole, Marija Ticl iz Glazbene škole, Nikolina Kalafadžić iz Ekonomske škole, Marija Prpić iz Katoličke klasične gimnazije, Iva Marić iz Poljoprivredno-prehrambene škole i Terezija Vranić iz Gimnazije.

„Rotary klub u Požegi postoji već 12 godina i tijekom svog postojanja pokrenuo i sudjelovao je u brojnim humanitarnim akcijama, baš poput ove u kojoj se nagrađuje izvrsnost i znanje. Ovime se sveukupan broj učenica i učenika nagrađenih prijenosnim računalima povećao na 53, a ovu aktivnost namjeravaju nastaviti i naredne godine jer smisao je da se ovim nagrađivanjem potaknu već nagrađeni učenici da i u budućnosti nastave razvijati svoju izvrsnost, kao i da neki novi učenici, koji čuju za ovu akciju, teže biti što bolji u svom školovanju,” rekao je predsjednik Rotary kluba Požega Niko Bagarić.

Čestitamo svim nagrađenim učenicima, a posebno našoj učenici Tereziji Vranić!

 
Dodaj na Facebook Objavi na Twitter-u
Pregledano puta: 2085
Vezane fotografije
 
 
Kolovoz 2016
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 
 
 
Izvannastavne aktivnosti E-dnevnik za učenike E-dnevnik za nastavnike Sustav e-učenja Evaluator Nikola Tesla DAR*MAR GEL Učenički radovi Inicijalni testovi Bivši učenici