U duhu prijateljstva, suradnje i uzajamnoga pomaganja želimo i ove godine, 22. put zaredom, organizirati tradicionalni Susret studenata i maturanata u subotu, 30. listopada 2021. godine u 10 sati. 

Unatoč problemima uzrokovanim pandemijom COVID-19, susret će se ove godine održati uživo u prostorima Gimnazije. Studenti i ostali bivši učenici Gimnazije za sudjelovanje na susretu trebaju predočiti COVID potvrdu. Svrha je susreta informirati sadašnje maturantice i maturante o iskustvima njihovih prethodnica i prethodnika pri izboru i upisu željenog studija, o uvjetima studiranja na pojedinoj visokoškolskoj ustanovi te općenito o studentskom životu u Zagrebu, Osijeku i drugim gradovima. 

Stoga, pozivamo sve zainteresirane neka se jave Organizacijskom odboru i nastave tradiciju usmene predaje maturalnih i studijskih iskustava mlađim generacijama, prvenstveno učenicima 4. razreda koji će na susretu imati priliku „iz prve ruke“ doznati „male tajne za veliki uspjeh“ – upis i uspješno studiranje odabranog studijskog programa.   

Sve vas radosno očekujemo,
Organizacijski odbor.

P. S. Molimo studente koji će se odazvati susretu da svoj dolazak potvrde profesoru Silukoviću najkasnije 26. listopada 2021. na mail: draganbrt@gmail.com.