U ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine, započinje nastava u novoj, 2020./2021. školskoj godini. Organizacija nastave prilagođena je uputama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Razredni odjeli borave u matičnoj učionici gdje slušaju sve predmete, osim informatike, tjelesne i zdravstvene kulture, izbornih predmeta i prilikom eventualnog dijeljenja u stranom jeziku. Nastava etike za sve učenike održava se na daljinu (e-nastava). Razredni su odjeli podijeljeni po smjenama koje se tjedno mijenjaju. Prvi i treći razredi su prvog nastavnog tjedna u jutarnjoj smjeni, a drugi i četvrti u poslijepodnevnoj. Jutarnja smjena počinje u 8:00 i završava u 13:20 sati, a poslijepodnevna počinje u 13:45 i završava u 19:05 sati. Nastavni sati traju 40 minuta.

Organizacija rada u ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine

Prvog će dana nastave, u ponedjeljak 7. rujna 2020. godine, svi razredni odjeli u svojoj matičnoj učionici imati dva sata razrednika i nastavni sat predmeta što ga predaje razrednik. Dolazak i ulazak u školu odvijat će se prema sljedećem redu:

JUTARNJA SMJENA

U 8:00 sati: 3.A, 3.B, 3.C, 3.D i 3.E

 • Učenici iz ovih razrednih odjela dolaze pred školu te bez zadržavanja na sigurnosnom razmaku ulaze u zgradu od 7:45 do 8:00 sati. Pred zgradom stavljaju zaštitnu masku preko nosa i usta (ako to već nisu učinili), na ulazu dezinficiraju ruke i prolaze preko sanitarne barijere na podu te odmah nastavljaju prema svojoj matičnoj učionici gdje zauzimaju slobodno mjesto, sjednu i mirno čekaju razrednika.

U 8:15 sati: 1.A, 1.B, 1.C i 1.D

 • Učenici prvog razreda dolaze pred školu u 8:00 sati. Pred zgradom stavljaju zaštitnu masku preko nosa i usta (ako to već nisu učinili) te na sigurnom razmaku jedni od drugih čekaju razrednikov poziv u zgradu. Po pozivu, na ulazu dezinficiraju ruke i prolaze preko sanitarne barijere na podu te na sigurnosnom razmaku slijede razrednika prema svojoj matičnoj učionici gdje zauzimaju slobodno mjesto, sjednu i mirno čekaju početak rada.
POSLIJEPODNEVNA SMJENA

U 13:45 sati: 4.A, 4.B, 4.C i 4.D

 • Učenici iz ovih razrednih odjela dolaze pred školu te bez zadržavanja na sigurnosnom razmaku ulaze u zgradu od 13:30 do 13:45 sati. Pred zgradom stavljaju zaštitnu masku preko nosa i usta (ako to već nisu učinili), na ulazu dezinficiraju ruke i prolaze preko sanitarne barijere na podu te odmah nastavljaju prema svojoj matičnoj učionici gdje zauzimaju slobodno mjesto, sjednu i mirno čekaju razrednika.

U 14:00 sati: 2.A, 2.B, 2.C i 2.D

 • Učenici iz ovih razrednih odjela dolaze pred školu te bez zadržavanja na sigurnosnom razmaku ulaze u zgradu od 14:00 do 14:15 sati. Pred zgradom stavljaju zaštitnu masku preko nosa i usta (ako to već nisu učinili), na ulazu dezinficiraju ruke i prolaze preko sanitarne barijere na podu te odmah nastavljaju prema svojoj matičnoj učionici gdje zauzimaju slobodno mjesto, sjednu i mirno čekaju razrednika.
Važno!
 1. U prostoru škole obvezno je nošenje zaštitne maske preko nosa i usta, pridržavanje sigurne međusobne fizičke udaljenosti te provođenje ostalih propisanih epidemioloških mjera!
 2. Učenici će detaljne upute o načinu rada, suradnji i ponašanju u izvanrednim okolnostima dobiti od razrednika i ostalih odgovornih osoba u školi!
 3. Uz ovu obavijest priloženi su sljedeći dokumenti:
  • Raspored razrednih odjela po matičnim učionicama 
  • Raspored trajanja nastavnih sati i odmora (vrijeme oglašavanja školskog zvona) 
  • Popis učenika prvog razreda po razrednim odjelima.
 4. Redovni tjedni raspored nastavnih sati primjenjivat će se od utorka, 8. rujna 2020. godine, a dostupan je na ovoj poveznici!

  Svim učenicama i učenicima želimo uspješan početak nove nastavne godine!