U ponedjeljak, 4. rujna 2023. godine, započinje nastava u novoj, 2023./2024., školskoj godini prema posebnom rasporedu. Nastava će se od 5. rujna održavati u specijaliziranim učionicama u jutarnjoj smjeni prema redovnom rasporedu sati.

Učenici 2., 3. i 4. razreda trebaju doći u Gimnaziju u 8:00, a učenici 1. razreda u 8:30.

Učenici 1. razreda trebaju ući u školsko predvorje odakle će biti zajedno upućeni u Konferencijsku dvoranu na održavanje pozdravnih govora i prozivke po razrednim odjelima. Nakon prozivke će s razrednicama i razrednikom otići u dodijeljenu predmetnu učionicu.

Prvog će dana učenici 2., 3. i 4. razreda imati dva sata razrednika i nastavni sat predmeta što ga razrednik predaje u učionici određenoj rasporedom za prvi dan, a učenici 1. razreda će po posebnom rasporedu upoznati svoj razredni kolektiv i razrednike, osnove organizacije rada i reda u školi te raspored prostorija u školskoj zgradi.

Redovni se RASPORED SATI primjenjuje od utorka, 5. rujna 2023. godine, a bit će dostupan na internetu preko sljedeće poveznice na mrežnim stranicama Gimnazije 

Tjedni raspored sati

​TJEDNI RASPORED SATI

 

Raspored razrednih odjela po učionicama za prvi dan, ponedjeljak 4. rujna 2023. godine, donosimo u dokumentu vezanom uz ovaj članak, a dnevno trajanje nastavnih sati i odmora pogledajte preko poveznice 

Dnevni raspored nastave i odmora

​DNEVNI RASPORED NASTAVE I ODMORA

 

Svim učenicama i učenicima želimo uspješan početak nove nastavne godine!