Tijekom ovog tjedna maturanti će pohađati nastavu u popodnevnoj smjeni, a 24. i 25. svibnja na daljinu u jutarnjoj smjeni. Svi razredni odjeli nižih razreda će od ponedjeljka 24. svibnja  pohađati nastavu uživo u školi (Model A) u jutarnjoj smjeni. Nastavni sati će za maturante i sve razrede u školi trajati po 45 min po rasporedu zvonjenja s dva veća odmora u smjeni.

Poštovani i dragi učenici i roditelji!

Slijedom preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja o organizaciji nastave za maturante 24. i 25. svibnja, izvješćujem Vas kako je škola uvažila preporuku te će se nastava za maturante zadnja dva dana realizirati na daljinu u jutarnjoj smjeni. Posljedično, svi će niži razredi moći pohađati nastavu u jednoj smjeni u školi.

U skladu s preporukom ministra, molim maturante neka svoja eventualna druženja u povodu završetka školovanja odgode nakon polaganja ispita državne mature, a njihove roditelje molim za podršku toj odgodi. Svima želim dobro zdravlje i najbolji mogući uspjeh te sretan povratak u normalan život nakon što čovječanstvo pobijedi ovu opaku pošast koja i u našem kraju uzima svoj danak.

 

Ravnateljica

dr. sc. Vesna Vlašić