20. susret studenata i maturanata

U duhu prijateljstva, suradnje i uzajamnog pomaganja, želimo i ove godine, po 20. put zaredom organizirati tradicionalni Susret studenata i maturanata u našoj Gimnaziji u subotu, 2. studenoga 2019. godine, u 9 sati.

Svrha je susreta informirati sadašnje maturantice i maturante o iskustvima njihovih prethodnica i prethodnika pri izboru i upisu željenog studija, o uvjetima studiranja na pojedinoj visokoškolskoj ustanovi te općenito o studentskom životu u Zagrebu, Osijeku i drugim gradovima.

Naravno, susret je i dobra prigoda za druženje bivših učenica i učenika u staroj školi. Stoga, pozivamo sve zainteresirane neka dođu u Gimnaziju i nastave tradiciju „usmene predaje“ maturalnih i studijskih iskustava mlađim generacijama, prvenstveno učenicima 4. razreda (ali i nižih razreda) koji će na susretu imati priliku „iz prve ruke“ doznati „male tajne za veliki uspjeh“ – upis i uspješno studiranje odabranog studijskog programa.  

Sve vas radosno očekujemo,

Organizacijski odbor

P. S. Molimo studente koji će se odazvati susretu da svoj dolazak potvrde prof. Silukoviću na mail: draganbrt@gmail.com.