21. SUSRET STUDENATA I MATURANATA - SRIJEDA, 31. OŽUJKA 2021. GODINE

U duhu prijateljstva, suradnje i uzajamnog pomaganja, želimo i ove godine, po 21. put zaredom organizirati tradicionalni Susret studenata i maturanata u srijedu, 31. ožujka 2021. godine, u 11:55. Zbog problema uzrokovanih COVID-19 i temeljem preporuka Županijskog stožera Susret će se ove godine održati putem platforme Google Meet. Svrha je susreta informirati sadašnje maturantice i maturante o iskustvima njihovih prethodnica i prethodnika pri izboru i upisu željenog studija, o uvjetima studiranja na pojedinoj visokoškolskoj ustanovi te općenito o studentskom životu u Zagrebu, Osijeku i drugim gradovima. 

Stoga, pozivamo sve zainteresirane neka se jave Organizacijskom odboru i nastave tradiciju „usmene predaje“ maturalnih i studijskih iskustava mlađim generacijama, prvenstveno učenicima 4. razreda koji će na susretu imati priliku „iz prve ruke“ doznati „male tajne za veliki uspjeh“ – upis i uspješno studiranje odabranog studijskog programa.   

Sve vas radosno očekujemo,
Organizacijski odbor

P. S.: Molimo studente koji će se odazvati susretu da svoj dolazak potvrde profesoru Silukoviću najkasnije 26. ožujka 2021. na mail: draganbrt@gmail.com (potrebno je radi slanja poveznice na online konferenciju).