Ovu su školsku godinu obilježile brojne promjene u školi (malo online nastava, malo nastava uživo, rad u dvije smjene, socijalna distanciranost među učenicima i nastavnicima…). Unatoč tomu, natjecanja u znanju uspjela su se održati. Žao nam je što su sportaši ove godine ostali zakinuti, no vjerujemo kako će se iskazati čim im se za to ukaže prilika.

Učenici naše škole u svim su kategorijama natjecanja ostvarili zavidne rezultate. Čestitamo im svima!

 

poster

 

Znamo koliko ste truda uložili kako biste se pripremili i odvažili natjecati se s kolegama. U školskim natjecanjima pronašlo se podosta lijepih rezultata, a za vas koji možda niste zadovoljni rezultatom, sjetite se kako na natjecanja dolaze samo najbolji, a uvijek postoji i druga šansa.

Svi u školi ponosni smo na rezultate koje ste postigli!

Lijepi broj učenika pozvan je na županijsku razinu natjecanja. Županijska natjecanja održana su u različitim školama diljem županije pa su učenici spojili ugodno s korisnim i imali mali izlet.

Naša se Gimnazija u više kategorija, u različitim dobnim skupinama, pokazala među najboljima u županiji, a neki su učenici pozvani i na državnu razinu. Fizika, povijest i hrvatski jezik zasad imaju svoje predstavnike na državnoj razini. Ne zaboravimo i smotru LiDraNo! Razlika jest u tome što u slučaju smotri nema rangiranja, radovi se predlažu za višu razinu. Dva literarna rada i monolog naših učenika predloženi su za državnu razinu. Držimo im palčeve iako već i sama činjenica da su među najboljima u državi jako puno znači.

Zahvaljujemo svima koji su svojim napornim radom postigli tako izvanredne rezultate. Također želimo čestitati i svim mentorima koji su pomogli učenicima u pripremanju, a i u otkrivanju njihovog talenta za određeno područje ili predmet.

 

poster

 

Naravno, ne zaboravimo, natjecanjima se ne trebamo previše opterećivati! Pronađimo područje koje nas zanima i na to se usmjerimo. Uvijek trebamo biti ponosni na ono što smo postigli i nikada se ne smijemo obeshrabriti ukoliko ne uspijemo odmah u tome.

Najljepše hvala našim divnim učenicima što ovako ponosno predstavljaju svoju školu, a također i mentorima!

 

Tekst: Mia Marinović, 1.a